Receptes amb oli de cafÈ L'oli de cafè, es pot fer servir de diverses maneres, des d'aromatitzant en qualsevol plat de reposteria, com per oferir un toc original i de completament innovador a tot tipus de plat. La seva textura i color són iguals als d'un altre oli d'alta qualitat, igual que les seves qualitats físiques, pel que pot utilitzar-se de la mateixa manera que qualsevol Oli Extra Verge d'Oliva. |
||
Besuc en papillota amb vinagreta de tòfones i cafè |
||
Ingredients: |
Filetejar i salpebrar els besucs. Untar el paper amb la mantega. Tancar la papillota i enfornar durant 12 minuts. Servir en el plat acompanyat de la vinagreta de tòfones al cafè. Per fer la vinagreta batem el rovell d'ou i la barregem amb el tomàquet, les tòfones, el vinagre i l'oli, i li afegim sal al gust. |
|
Gambetes amb salsa de cafè a la Menta |
||
Ingredients: |
Escalfeu l'oli en una paella i fregiu-hi les gambetes. Afegeiu el licor, la llimona i la crema. Deixar espessir una mica i servir amb guarnició d'arròs. |
|
Gelat d'oli d'oliva al cafè |
||
Ingredients: |
S'escalfa la llet amb la crema i la baina de vainilla oberta. Bateu els rovells d'ou amb el sucre fins que estiguin escumosos. Afegiu la llet en l'ou batut remenant constantment; deixeu-ho en foc baix i continueu remenant fins que la barreja sigui consistent com per a pintar una cullera. Afegiu l'oli d'oliva, removeu i introduiu-ho en una màquina de fer gelats. |
|
Salsa Guacamole |
||
Ingredients:
|
Es pela l'alvocat. Un truc per pelar-lo sensne que quedi mig alvocat enganxat a la pell és donar-li un suau "massatge" amb els dits o rodar-lo una mica per la taula perquè la pell es desprengui més fàcilment.
|
|
Altres suggeriments Tonyina a la graella a l'oli de cafè |
||